fredag 14. januar 2011

Bloggkontoret er flyttet til Gran Canaria!!!

Nå har vi endelig kommet til den tiden av året da 9 av mine 10 nyttårsforsetter legges på is i ca. ti dager, og det kun er nyttårsforsett nr. 8 og "Resten-av-vårt-liv"-planen vår som gjelder! :)) Nå reiser nemlig jeg, min kjære og våre to små badegale barn til Gran Canaria!!! ♥ Iiiiiiii som jeg gleder meg!!! :)))

Ja faktisk er det nå bare timer igjen til flyet vårt letter! Det skal bli sååå deilig med skikkelig sommer, 25 varmegrader, steiksol fra knallblå himmel, milevis med strender, hvit sand mellom tærne, palmer, uterestauranter, fargerike blomster, turkise basseng og varme kvelder på terrassen! Sukk mitt hjerte nå har jeg virkelig reisefeber! Jeg tror jeg lengter til sol og sommer mer enn noengang tidligere, men kanskje er det fordi jeg vet at snart, snart, snaaart er jeg der! ;)) Midt i den herlige sommeren!

Ungene har ikke snakket om annet enn bading og is med stjerneskudd på de siste dagene, og de gleder seg kanskje mest av alt til å gå rundt i bare badebukse/bikini og shorts/sommerkjole og sandaler, uten ullundertøy, uten tykke vinterjakker- og bukser, uten luer, votter, skjerf, tunge vinterstøvler og alt det som ungene vanligvis må kle på seg på om morgenen! - Og jaaa, mammaen gleder seg uten tvil minst like mye som ungene til å møte solen og varmen på Gran Canaria når vi går av flyet i ettermiddag! ;) Jeg må bare innrømme at jeg har vært en "smule" værsyk i det siste så dette er en virkelig etterlengtet vitamininnsprøytning! :O)

Besteforeldrene har kommet for å passe huset og gullfiskene mens vi er borte, og jeg sover aldri før slike reiser likevel jeg av frykt for å forsove meg, hi, hi, så her sitter jeg å lakker tåneglene midt på natten!

Jeg er tilbake om en drøy uke, og regner med at neste blogginnlegg kommer fra meg søndag 23. jan. I mellomtiden håper jeg at du vil finne masse spennende inspirasjon i de nye bildemenyene som du nå finner under knappene "VAKRE UTEROM", "VAKRE INTERIØRER", "DIY OG GJENBRK" OG "HJEMME HOS OSS" i menylinjen øverst på bloggen rett under logoen/headeren her på Glassveranda! Jeg har laget bildemenyene i håp om at det nå skal være ekstra enkelt, ekstra oversiktlig og ekstra gøy å surfe i bloggarkivet her på Glassveranda! ;)

Ha en riktig fin helg og uke! Huff, det føles nesten litt ille å "forlate" dere her hjemme i snøen, kanskje jeg skulle se om det er plass til dere i kofferten, hi, hi? ♥

Stooor varm reisefeberklem, Ann :O)

Minner også om at Glassveranda også er på Facebook. Du finner meg her:

11 kommentarer:

Wenche sa...

Gooooood tur og kose dere masse i varmen......det hørtes deilig ut å stikke av fra vinteren nå.....passer fint liksom :-)

Jeanette sa...

Åh, så deilig da! Ble bare litt misunnelig!;)
Koz dere masse! God ferie.
Klem J.

Mita på landet sa...

Åh, hvite strender, sol og varme høres fantastisk ut! Skal ikke benekte at vedfyr og ullpledd er koselig, men nå overtar lengselen etter sol og varme her også... God tur og nyt varmen!:)

Fossestua sa...

God tur Ann!!!! Håper dere får det superkoselig :) Ikke misunnelig i det heeeeeeeeeeeeeeele tatt, hihi :) Koser oss i hele 17 minus her så, kremt ;)
Klem fra Lise

Elin sa...

Ja takk !!...jeg kunne gjerne tenke meg å få slenge meg med i kofferten !
Ha en riktig fin tur !

PS. Du har gjort en strålende jobb med bloggen din, så oversiktelig og ryddig !

Fruen sa...

Så deilig ;) Vi var i Gran Canaria rett før jul ;) Deilig og feire den fantastiske fortryllende hvite julen hjemme etter en ferie i sommer land ;)
Kos dere masse ;)
Klems

Pannekakemannen sa...

Det hørtes utrolig deilig ut å reise bort fra kalde Norge akkurat nå. Misunnelig!!! Kos dere masse og nyt varmen og ikke minst roen som fører med når man kommer seg bort fra stress og mas!

Gleder meg selv stort til 4 uker i Marbella i April!

Turid sa...

Ha en deilig ferie! Skal stikke innom deg igjen når du er tilbake i blogglandia ;-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Høres deilig ut med kontor på Gran Canaria :D Vi håper på en tur dit til høsten. Håper dere har det superfint. *♥*

Emmas utsikt sa...

Åååå jeg vil óg til solen!

Ann sa...

Tuuusen takk for alle de koselige kommentarene og hilsenene! ♥ Vi har hatt det sååå kjempefint!!! Guuuuri så deilig med litt sol og varme! Men vips så var jeg hjemme igjen og tilbake i den virkelige verden! Men NÅ skal jeg vaske klær og så skal jeg av sted til gartneriet for å shoppe sommerlige blomster i spreke vårfarger til å fylle stuen vår med! :))) - Brunfargen etter en sydentur er kortvarig, men sommersmilet, sommergleden og den deilige sommerFØLELSEN, ja DEN kommer til å vár leeeeeenge! ♥♥♥ Før vi dro føltes det som om det var uendelig lenge til mai. Nå, kun en drøy uke senere, synes det som om mai er rett rundt hjørnet! Hi, hi, visst er det forunderlig - og vidunderlig, ja nesten magisk - hva litt sol og varme gjør med et frossent sommerlengtende vinterhjerte ♥

Ha en finfin søndag alle sammen! :O)

Solklem, Ann.