onsdag 1. desember 2010

Mitt beste tips til festpyntede spisebord i julen!

Jeg har i alle år fått de hyggeligste komplimenter om lysarrangementene jeg pleier å ha på spisebordet når vi har selskap i julen, og nå tenkte jeg å dele denne veldig enkle, men effektfulle, lysdekorasjonen med deg. Kanskje kan du også ha glede av den! ;)

Du tar en stor vakker dørkrans og legger den på et stort kakefat med stett. Dørkransen er nå en gigantisk lysmansjett. Deretter setter på et stort kubbelys i midten! Du har nå en gigantisk lysestake som virkelig gir inntrykk på festbordet! Jeg har alltid to slike lysdekorasjoner på spisebordet i julen, én i hver ende av vårt 3 meter lange spisebord.

Jeg skal etterhvert finne frem noen bilder fra en tidligere jul slik at du kan få se hele festbordet dekket med hvit duk og disse lysestakene i midten! De er nydelige! En enkel lysdekorasjon, men dette er kanskje mitt beste tips til festpyntede spisebord i julen! :)) Prøv, og jeg tror du vil bli fornøyd med resultatet! ;)

Mere juleinspirasjon finner du i menylinjen øverst her på Glassveranda! Der finner du også link til "Korrekt borddekking på 1-2-3". Ha en fin kveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

3 kommentarer:

Åshild sa...

Dette skal jeg virkelig prøve. Jeg har planene klare for årets borddekking, men ideen kan brukes på nyåret også.

Hilsen Åshild

Mie fra Mies Mirakler sa...

Dette var da bare en genial ide, takk for tipset. Spesielt når man har barn ved bordet så er det ofte litt vanskelig å pynte med levende lys, redd for at høye lys skal velte, at de skal komme borti det telys etc. men med et såpass stort arrangement og med kransen som beskyttelse så er det jo tryggere også :) *♥*

Fossestua sa...

Smart og skikkelig stilig! Klem fra Lise