tirsdag 5. oktober 2010

NIBs oktoberkonkurranse (II)

NIB (Norske interiørblogger) ønsker jo helst store bilder uten merking/logo/vannmerker, så derfor kommer dette bilde nå i reprise. (Dobbeltklikk bare på bildet for å få se det i størrelse 20 cm x 30 cm).

14 eldgamle vinduer, alle med forskjellig, men herlig patina, er nå forvandlet til et 2,1 meter bredt og 2,4 meter høyt røft vitrineskap! En steg-for-steg beskrivelse av hvordan vi bygde dette vitrineskapet og mange flere bilder av vitrineskapet finner du: HER.

Jeg håper at vitrineskapet mitt vil inspirere flere til å bygge store og/eller små vitrineskap av gamle vinduer! Det er så alt for mange slike sjarmerende gamle vinduer som hvert eneste år ender sine dager på søppelfyllingen. Det synes jeg er både litt trist OG unødvendig, når de kan brukes til så mye spennende og nyttig, som f. eks. vitrineskap! Så ut å redd noen gamle vinduer! ;)
Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


12 kommentarer:

Fossestua sa...

Hei Ann :)
Tror du stiller sterkt i konkuransen med dette unike skapet :)
Tvi tvi!
Klem fra Lise

Unknown sa...

Nydelig!!♥ Ble virkelig inspirert, så dyktig du er!;)
Lykke til♥ Nyt dagen ;)
Klem fra meg, Anki

Villa Minde sa...

Her stiller du sterkt ja, ingen tvil om det! ;0) Ha en flott dag! Klem fra meg

ARKinterior sa...

Skapet ditt er fantastisk, har en drøm om å få tilnoe lignende en gang..
Lykke til!
Klem

Anonym sa...

Det skapet er bare såååååååå lekkert.
Kult! Orginalt! Stilig! Vakkert! - ja ALT!

Elsker det!!!

Klem Sofie

Huldra sa...

Wow! Dette var bare helt herlig. Gjett om jeg fikk lyst til å gå på vindusjakt! =D

Minka sa...

Heisann..for ett nydelig skap dere har laget dere. Vi holder og på med ett, og det er en flott måte å bruke gaamle vinduer til. Liker at det blir til noe nyttig fremfor bare pynt..klems

Mitt Krypinn sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger inne på min blogg. Skikkelig stas ja for en fersk amatør som meg og høre fra en proff som deg ;)

Det ble skikkelig tøft dette skapet deres!

Ha en fin kveld videre!

Fossestua sa...

Hei igjen Ann :)
Jeg er ikke så inne på alt her i bloggeverden enda...jeg laster bildene mine rett fra pc`n jeg også, men jeg har hele tiden trodd at den nedlastinga av bilder når man skriver innlegg, var picasa? Er det blogger kanskje? Ser det er mange som sliter ihvertfall. Får håpe det ordner seg snart :)
Takk for tips ang bildestr. :)
Klem fra Lise

Atelier Kari sa...

Hei og tusen takk for de fine kommentarene som du har lagt igjen på bloggen min! Jeg håper du vinner NIB s konkurranse. Har selv med min farmors speil fra min blogg Fjellhytta, men skapet ditt er jo helt rått, Ha en fin dag!

Ann sa...

Tuuusen takk for koselige kommentarer! :))
Jeg ser det er mange spennende bidrag med i NIBs oktober-konkurranse, dommerne får litt av en oppgave (!), men jeg er uansett utfall i NIB-utfordringen kjempeglad for at dere liker skapet, og håper vitrineskapet mitt vil inspirere andre til å ta vare på gamle vinduer! :))

"Mitt Krypinn": Hvem? Hvor? Jeg ?!:DD "Di tullmus!" tror jeg min bestemor i nord i sin tid ville ha sagt, men takk du! :)

Lise: Vet ikke hva de kaller bildebasen hvor bildene havner når man blogger, har aldri tenkt over det. Men en venninne av meg lastet tidligere alle bildene sine opp i Photoflikr først, for så å velge "Legg til et bilde fra nettet" i stedet for "Legg til et bilde fra datamaskinen", og hun sier lastingen går mye raskere nå etter at hun begynte å laste de direkte fra PCen. Men dersom du allerede laster fra PCen er det nok Blogger som sliter litt for øyeblikket. Det retter nok på seg i løpet av noen dager.

Lykke til i konkurransen til deg Kari, og til de av dere andre som også deltar i Oktober-utfordringen! :)

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann.

tinemor sa...

Nydelig!!!!