fredag 10. september 2010

Nytt piano og planer om å lage et digert vitrineskap av gamle vinduer!

Alt som går over er greit! ;) Forslått, gul og blå, men med friskt mot, kan jeg nå endelig sitte oppreist i sofaen og blogge igjen, etter at jeg falt ned fra en stige i begynnelsen av denne uken og skadet bl. a. foten min noe skikkelig! På sykehuset konkluderte de med avrevet muskelfeste i legg, brist i ankel m.m. Jeg ble så sendt hjem med ordre om å holde meg helt i ro noen dager til hevelsene har lagt seg. Nå blir det maaange uker på krykker fremover! Huff! Noe så fullstendig unødvendig! Jeg som hadde så mye jeg skulle rekke å gjøre ute i hagen før nattefrosten kommer! Ja inneprosjekter også. Men jeg trøster meg med at det kunne gått verre, og jeg blir jo bra igjen.

Men nok om det. I går kom endelig det "nye" pianoet vi har ventet på! Et gammelt ærverdig akustisk piano i mørkt brunt treverk, nøyaktig et slikt jeg alltid har drømt om! Vi måtte lete litt for å finne et som var i så god stand, men vi lyktes med å finne et til slutt! :))


Pianoet skal stå i spisestuen og som forventet resulterte dette i en aldri så liten kjedereaksjon i spisestuen vår. Sofagruppen som stod i peisestuedelen av spisestuen måtte ut, og hele denne delen av stuen skal nå møbleres om. Men jeg må bare innrømme at det egentlig ble litt godt her inne nå som denne delen av spisestuen er tømt bortsett fra pianoet! Så lyst, så lett, så luftig! Kanskje det bare skulle være slik? :)) Nei, av praktiske årsaker bør vi vel utnytte plassen litt bedre i hvertfall.

Hvor i huset er dette da, lurer du kanskje? Enkelt forklart: Dette bildet har jeg tatt mens jeg står med ryggen til spisebordet i spisestuen vår. Til venstre er spisestuepeisen, til høyre glassdørene inn til dagligstuen.

Jeg koser meg med å tegne og skissere løsninger her jeg sitter godt plantet i sofaen med benet hevet, og min kjære må fram med snekkerutstyret etter helgen tror jeg, for jeg tror jeg nå har konkludert med at det stiligste blir å dekke store deler av veggen bak disse stolene (som egentlig hører hjemme rundt spisebordet) fra gulv til tak med noen ikke for dype vitrineskap laget av rustikke gamle vinduer! Håper min kjære blir like begeistret over idéen som jeg, for det er ikke spesielt mye jeg får utrettet her jeg sitter i sofaen...!

Foran det rustikke vitrineskapet ser jeg for meg to nye moderne nesten helt hvite lenestoler i en enkel opprett stil med enkle matte eikeben e.l. Bilder på veggen... tekniske tegninger i enkle rammer kanskje? Eller noe moderne abstrakt i brunt og grått kanskje? Vel, vi får se.

Jeg kan gruble på dette i helgen, og så skal jeg også prøve å sy litt, bake litt, men ellers blir jeg nok sittende mest "til pynt" i sofaen og lese hele helgen. Vel, det vil si, en barnebursdag med 20 små gjester skal gå av stabelen her i huset søndag, så jeg må nok snarest investere i Cargo-pants med mange og store lommer på, for ingen armer, ingen...! Krykker er TUNGVINT! :D (Må jo bare le, nytter vel lite å gråte!).


Den virtuelle Ipoden her på Glassveranda er nå oppdatert. Et knippe av mine favorittartister, denne gangen bare kvinner, har kommet med i Ipod-menyen. Ipoden finner du alltid under det nederste blogginnlegget her på Glassveranda. Melody Gardot, Anja Garbarek, Diana Krall, Bjørk og Dido blir nå å høre her på Glassveranda fram til julemusikken tar over! :)) (Savner du sommermusikken som var her på Glassveranda og lurer på hvem som stod for den, kan du lese litt om det litt langt ned i innlegget HER.) Håper du vil like den nye musikken!

Ha en fortsatt fin fredagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

2 kommentarer:

Olaug Brit sa...

Så uheldig du har vært! Men spennende med nytt piano :-)
God bedring! Jeg gleder meg til nye innlegg fra deg!
Klem fra Olaug Brit

Ann sa...

Takk :) Jeg spilte piano da jeg var yngre, spiller litt enda, men nå først som min datter har begynt å ta pianotimer ved musikkskolen har vi endelig fått et eget piano i hus!! :)) Nå skal jeg også spille litt igjen, og det gleder jeg meg veldig til! :))

Ha en fin uke! :)

Klem, Ann.