fredag 30. april 2010

Husk påmeldingsfristen 1. mai! Hvor ble det av den tekniske byggesaktegningen? Om detaljbilder fra lysthuset m.m.

50 000 besøkende feires med Giveaways, for øvrig den første noensinne her på interiørbloggen Glassveranda!

Jeg tok kontakt med et trykkeri for å få laget noen virkelig flotte og helt unike (finnes pr. i dag kun i et opplag på 4! :)) giveaways: 3 fantastisk flotte plott av Kaffeboksmannen i formatet 46,5 cm x 70 cm!

Du har fremdeles sjansen til å melde deg på i trekningen, men nå haster det! I morgen kveld trekkes vinnerne som vil bli kunngjort her på Glassveranda søndag 2. mai! Du kan melde deg på i trekningen: HER.

Lysthuset vårt er nå ferdig oppusset. Fikk du med deg ETTER-bildene? Bildene av det endelige resultatet kan du se HER.

Fikk du med deg oppskriften på hvordan du kan snekre din helt egen gustaviansk-inspirerte sofabenk? Den finner du HER.

Jeg har besøkt blogger om ettermiddagene denne uken, har jo aldri tid til å besøke blogger lenger etter at jeg begynte å blogge selv! Sukk, mitt hjerte... Men denne uken har jeg rett og slett tatt meg tid til det! Jeg har kost meg noe veldig, besøkt både veletablerte og nye interiør- og hageblogger, og lest litt om menneskene som stadig skriver så koselige kommentarer og hilsener til meg under innleggene her inne på Glassveranda. Det var, ikke minst, spennende å få innblikk i hva dere er opptatte av nå om dagen. Mange, MANGE, venter på sommeren! :DD Noen har begynt å lage grønnsaksbed og ordne i drivhuset sitt, andre pusser opp i stuen, entréen eller kjøkkenet. Noen maler de nydeligste bilder, andre syr, noen planter frø og dekorerer inngangspartier og terrasser! Også våren synes å være en travel årstid for interiørbloggerne! :)) Og så hagebloggerne da, -de har nå tatt fullstendig av i glede over at våren endelig er her! :D Kort oppsummert er de noen flittige maur hele gjengen, både interiørbloggerne og hagebloggerne! Jeg rakk heller ikke denne gangen å besøke alle som har lagt igjen hyggelige hilsener og kommentarer her på Glassveranda, men nesten... Jeg har planer om å besøke flere blogger i helgen, men nå er det på tide at jeg blogger noe nytt også! Siste innlegget her på Glassveranda har stått der i flere dager, -og det er jammen ikke ofte at det skjer!

Detaljbilder fra lysthuset blir lagt ut her på Glassveranda i kveld eller i morgen, -det er sååå mye fint der ute som jeg gleder meg til å vise deg! :)) Også må jeg vel se til å bli ferdig med byggesakstegningen i løpet av helgen, jeg har vært så opptatt av lysthusprosjektet mitt at jeg helt har glemt at det sitter Glassveranda-lesere der ute og venter på å få lære litt om tekniske tegninger og hvordan du selv kan lage en enkel, men fullt brukbar, teknisk byggesakstegning! Dersom du gikk glipp av del 1 og 2 av serien "Utbygg/påbygg/tilbygg? Eller garasje?" her på Glassveranda finner du disse her:

Ha en riktig fin fredagskveld! :)

Klem, Ann

Interiørbloggen Glassveranda.

1 kommentar:

Ingunn sa...

Så flott gave du gir bort. Ønsker deg en god helg!

Klem Ingunn