tirsdag 23. februar 2010

Fullstendig kaos på bloggen - Vurderer å gi opp hele bloggingen!

Milde himmel så mye datatrøbbel, og bloggetrøbbel, jeg har hatt nå i flere dager! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men nå vurderer jeg virkelig å gi opp hele bloggen!

I tre dager nå har jeg forsøkt å rette opp i kaoset, ting som har forskjøvet seg, ting som er forsvunnet, - men jeg må inn på én og én blå link for å få dem til å fungere igjen, og jeg som har link mellom alle rom-i-huset-mitt innleggene, alle små og store oppussings-prosjekter, fra ... ja i det heletatt!! Ingen av linkene virker, jeg får opp feilmelding etter feilmelding og jeg har ikke fått gjort noe som helst annet nå i tre dager til ende enn å forsøke å rette opp feil... Jeg er bare fortvilet...

Håper dere som pleier å være innom Glassveranda finner frem i blogginnleggene her til tross for all link-trøbbel. Alle linkene fra Glassveranda ut til andre nettsider fungerer like bra som før, men linkene mellom forskjellige innlegg på Glassveranda.... huff dette ble visst ikke noe muntert innlegg. Jeg håper alt ser litt lysere ut i morgen, det er jo "bare" en blogg... men alt det arbeidet jeg har lagt ned for at den skulle bli bra... huff... jeg må forsøke å finne tilbake til gleden med bloggingen, og så må jeg finne motivasjon til å fortsette arbeidet med å rette opp alle feil-linkene... i alt 185 innlegg må åpnes og korrigeres... hvorfor blogger vi egentlig? Akkurat nå husker jeg slettes ikke hvorfor... sukk...

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

21 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

ååå så surt! Men ta det med ro, man må jo ikke lage innlegg så ofte, man kan ta det i sitt eget tempo. Ikke slutt!

klem
emma

Chanette sa...

Hmmm, men du hos meg fungere det altså! Jeg hopper fra innlegg til innlegg på din side nå. Bildene på venstre side fungere også som link! IKKE slutt og blogg!! :) Håper det blir en strålende bloggdag på deg i morgen og at alle feil er rettet opp! Ha en flott kveld!

Mette sa...

Hos meg ser alt bra ut også...ingen problemer hittil! Håper ting retter seg etterhvert! Ta deg litt fri fra bloggen;) Dette skal jo være moro! Og ikke skape frustrasjon!

Klem:) Mette

Ann sa...

Takk for tilbakemeldingene. Jeg rettet opp disse viktigste linkene først, men har visst mye å rette opp enda... sukk. Og nå har jeg nettopp oppdaget at linken midt i "Velkommen til Interiørbloggen Glassveranda" som er en hovedgreie i ventremargen her på bloggen, heller ikke virker... ja, ja, en av mange men jeg skal forsøke å fikse det snarest. Jeg ble bare litt motløs da alle disse link-problemene oppstod. Forskyvelsene har jeg fikset...tror jeg... skal ta kveld nå snart, fortsetter heller i morgen. I løpet av uken håper jeg alt er OK igjen her, og at jeg kan fortsette å blogge som normalt uten mer trøbbel. Takk for omtanken :) Ha en fin uke begge to! Klem, Ann.

Ann sa...

... alle tre :)) Klem, Ann.

Anonym sa...

Nå bruker jeg wordpress men tror at feil kan oppstå på samme måte uansett hvilken plattform en har. Jeg hadde kjempetrøbbel for noen dager siden. Da begynte jeg å rette opp på en plass og da jeg trodde det var riktig så var feil bare forskjøvet seg. Fikk da tips om å la være å gjøre noe feilretting. Ofte blir ting riktige av seg selv. Serverkrøll etc kan gjøre at ting kan bli galt i perioder og da gjør en bare vondt verre ved å starte feilretting. Ting ble OK hos meg....men måtte la være å blogge noe en liten stund;)

Blogging skal være gøy men skjønner at datakrøll kan ta fra deg gleden....men ikke la det skje;)

Håper ting ordner seg

Fru Rosas Hjem sa...

Nei dette får du til. Bloggen din er en av de fineste her inne syns jeg:)

hilsen

AnnElin/ Fru Rosa

Crinoline sa...

Hei,Ann.Du må ikke gi opp bloggen.Håper du får ordnet linkene etterhvert. Aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på dataproblemer gjennom årene. Klem

Hide Gard og Glasdesign sa...

Ikkje gi opp. Blogging skal vere kjekt, håper at det ordnar seg.Ha ein fin kveld.

Veronica

Jeanette sa...

Å nei, å nei kjære du.. Du må ikke gi opp bloggingen!! Datatrøblet ordner seg nok håper jeg, men jeg ville bli lei meg om jeg ikke kunne finne Glassveranda mer:(
Klem J.

Minka sa...

Huff da, data krøll er værst..det er tidkrevende..men fortvil ikke, det ordner seg vet du..ordner seg alltid for snille jenter.klems..

Elin sa...

Uff...så trasig å få slike problemer, men det ser ut for meg som du har greid å rette opp det meste igjen....heldigvis !
Hvorfor du blogger....jo, du har ihvertfall gitt meg mye, både av informasjon og inspirasjon og gleden av å få innblikk i et vakkert hjem.
Så du må bare ikke finne på å slutte med å blogge.
Håper det ser litt lysere ut i morgen.
(((klem)))

Anonym sa...

Håper ikke du slutter kjære Ann. Jeg er kanskje ikke alltid så flink til å kommentere men er innom stort sett hver gang jeg ser du har lagt ut et innlegg, og jeg koser meg glugg i hjel:) Håper du finner ut av problemene. Ingenting er mer frustrerende enn å slite med ting en egentlig ikke kan.
God klem fra meg!

Karna sa...

Kommer nok til å gå bra...ikke gi opp!

Line fra huset på landet sa...

Så kjedelig.Stakkars deg. Man kan vel bli lei..både av lay-out, linker, HTML.koder og få skrivesperre. Men jeg må bare få si at det er inspirerende å komme inn på siden din ivertfall. Du gir mye, for å si det slik.
Jeg håper ikke du gir deg! Og...jeg håper du får ordnet opp i ting og får motivasjonen tilbake!

Ann sa...

Å hei!! :)) Sååå koselig å høre fra dere alle sammen!!! Tusen takk for all støtte, omtanke og trøstende ord! I går var jeg bare fullstendig utslitt og oppgitt og overveldet over alle feilmeldingene her, men jeg har sovet en laaang natt, hatt en rolig vinterferiemorgen sammen med ungene, spist en deilig frokost, fyrt i peisen og sitter nå med laptopen og koser meg med en diger kopp caffé latte, så nå er jeg klar! :)) Ungene har blide og fornøyde dratt til slalombakken sammen med besteforeldrene, og nå skal jeg straks ta fatt på jobben med å rette opp alle link-problemene! Dette må da kunne overvinnes? Har opplevd verre før!... men ikke med bloggen da :S...

"She is able who thinks she is able"... ? :))

Ha en finfin dag, jeg setter STOR pris på dere alle sammen!♥

Klem, Ann.

hjem hos linda sa...

IKKE GI OPP, NOEN DAGER ER TRØBBEL MED DATAEN MEN DET GÅR OVER!!! :0) :0)
I går fikk ikke jeg opp bilder heller og i dag bruker jeg laaaaaaaang tid å få opp et eneste bilde.....Smør oss med tolmodighet :0)
Ha ei flott uke videre!
Klæm Linda

Merete sa...

Kjære vene! Det blir trist hvis eg ikkje skulle få besøke Glassveranda dagleg. Men det er jo me som er heldige som får nyte godt av ditt arbeid. Du må sjøl kjenne kor mykje du orkar. Færre innlegg ville likevel få meg til å følge med, vær sikker! Lykke til, og snart er det vår.....!

Anonym sa...

Håper virkelig du ikke gir opp, og det tror jeg ikke du gjør heller;-). Du sprer ihvertfall mye glede med bloggen din! Og tenk, nå nærmer det seg vår og lysere tider:-)
Klem Laila

Ingunn sa...

Huff så trist. Håper du har fått alt i orden igjen. Det ser jo slik ut.

Husk på leserne dine, og den fine dagboken du lager. Så får du ny energi.

Blogging er for meg skapende og gøy (og slitsomt).

Klem fra en fast leser :)

Anonym sa...

Sorry,skjønner overhodet ikke vitsen med interiørblogging.