fredag 15. januar 2010

NIBs baderomsutfordring

Norske interiørblogger, NIB, har oppfordret alle interiørbloggere til å vise frem badet sitt. Mer om dette leser du her: NIBs baderomsutfordring.

Vi har fire badeværelser i huset vårt, alle komplette med toalett, dusj etc. I høst viste jeg bilder fra to av badene våre her på Glassveranda. Disse to bildene er fra Bad 1 - husets hovedbad. Flere bilder og en nærmere beskrivelse av dette badeværelset finnner du her:


Det andre badeværelset er kombinert bad og vaskerom. Dette er i en litt annen stil, men dette er et svært funksjonelt bad hvor det kanskje også er noe nyttig inspirasjon å hente. Bad 2 finner du her:De to siste badeværelsene våre har jeg ikke blogget enda. Det ene er 12 m² og i dyp rosa marmor og antikkhvit, det siste er 6 m² og ganske så helhvitt og ordinært. Bilder fra også disse badeværelsene kommer mest sannsynlig her på Glassveranda sånn etterhvert, men ikke i dag for nå må jeg sove litt! Nå er det nemlig bare et par timer til flyet vårt letter, og fredags ettermiddag er vi endelig på Gran Canaria! Det skal jammen bli deilig som sommer, sol, varme, turkise svømmebasseng og hvit sand mellom tærne nå, må vite, så kaldt som det har vært ute den siste tiden! Besteforeldrene har kommet for å passe huset vårt mens vi er borte og, ikke minst, for å passe på de kjære små gullfiskene våre! :))

Ungene burde vært sovnet for timesvis siden, men de ligger våkne fremdeles! De gleder seg selvfølgelig noe enormt til ferien nå, til bading, til is med stjerneskudd på, rastafletter i håret, til å få være sent oppe, men kanskje mest av alt til å gå rundt i bare shorts/sommerkjole og sandaler, uten ullundertøy, tykke vinterjakker- og bukser, luer, votter, skjerf, tunge tykke vinterstøvler og alt det som ungene vanligvis må kle på seg på om morgenen! - Og sannelig tror jeg mammaen kanskje gleder seg minst like mye til litt sol og varme i dagene som kommer! ;)

Dersom du kjenner at du trenger litt sol og varme du også, så klikk på Glassveranda-logoen øverst på denne siden, så får du opp alle de andre innleggene som har vært på Glassveranda denne uken. Kanskje har du ikke lest dem enda? Da finner du inspirasjon til uterommet. Dette er en fin tid på året til å drømme litt om hagen og uterommene. Det er også en fin tid til å planlegge sommerens hageprosjekter. Planlegg nå, så er du klar til å starte opp sommerens uteromsprosjekt straks snøen har smeltet, - for nå er det heldigvis ikke mange månedene igjen til våren er her! :) Kos deg med inspirasjonsbildene, så skal du få mere spennende lesestoff om interiør, innendørs og i uterom, straks jeg er hjemme igjen!

God helg, og ha en riktig fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

5 kommentarer:

På landet sa...

Lekkre bad =) God tur.

Ha en fin ferie.

Henriette's innfall og påfunn sa...

Øsnker dere en god ferie og takk for mange fine bloggposter :-)

Ingunn sa...

Nyyydelig bad. Stikker innom for å ønske deg en flott helg.

Klem ingunn

Chanette sa...

Utrolig nydelig, så lekkert!!!
Er noe til deg hos meg :)

A home far away sa...

Hej! Vilken fin blogg du har, ska genast kika runt lite mer på den:)

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore