mandag 30. november 2009

Inngangspartiet vårt er ferdig og julepyntet!

Nå er det endelig advent og snart jul hjemme hos oss med stor J! I går julepyntet vi husets inngangsparti med lyskjeder i flere av trærne rundt inngangspartiet, lyssatt girlander rundt inngangsdøren, buksbom pyntet med små julekuler, hengende juleengler, en liten nissefamilie, julekrans på døren, et hvitmalt trau med røsslyng og lykter med levende lys.

De av dere som husker innlegget
Sprossevalget 2009 her på Glassveranda husker kanskje også at jeg lovet at dere skulle få se det endelige resultatet når sprossene var kommet på plass. Vel, her er resultatet, julepyntet, og jeg er strålende fornøyd! Det ble så stemningsfullt! Hadde mest lyst til å bare sitte ute i hagen i kveld og stirre på inngangspartiet! Vi har pyntet med lys flere steder i hagen vår i tillegg til ved inngangspartiet, og det ble en helt ubeskrivelig julekortstemning i hagen vår til glede for både liten og stor!

Selv synes jeg at det ikke er mange ting i denne verden er vakrere enn et julepyntet hjem! Dere skal få se flere bilder av inngangspartiet i sin helhet etterhvert, og andre detaljer fra den julepyntede hagen vår, men jeg måtte bare vise dere ett bilde allerede i kveld! :)

Jeg hører på julemusikk og koser meg med i
pakke inn resten av ungenes adventskalendergaver nå i kveld. Litt strev er det med denne typen adventskalendere, ja, men du verden så koselig det er når kalenderene kommer opp på veggen natt til 1. desember! Med stjerner i øynene og håpefulle blikk kommer ungene alltid listende forsiktig ned trappen om morgenen 1. desember, og gleden de utstråler ved synet av kalenderene!! Uvurderlig! Det er like gøy hver gang, og smilene gjør at alt arbeidet med de 48 bittesmå pakkene øyeblikkelig er glemt! Åh som jeg gleder meg til i morgen tidlig! Visst er det en nydelig tid vi har foran oss nå, litt travel kanskje, men nydelig!!

Jeg ønsker deg og dine en riktig koselig 1. desember! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Minner om at du nå også finner Glassveranda på Facebook
: Interiørbloggen Glassveranda på Facebook. Velkommen!

Kjenner du deg litt småstresset nå som julestria snart setter inn for fullt? Da kan dette innlegget være noe for deg: Stresset? Slik gjør du unna julestria på 1 - 2 - 3

6 kommentarer:

Merete sa...

Tusen takk for bilde, det kom jo som bestilt! Fekk til og med sjå sprossene. Vil ikkje vær og vind kunne ødelegge denne fine utstillinga du har laga ved inngangspartiet ditt? Eller det veldig overbygd og lunt? Buksbomen med julekuler falt eg spesielt for. Da er det bare å vente på fleire bilder frå ditt ultraflotte hus. Helsing Merete

Emmas utsikt sa...

Jag smäller av så fint!!

*dunk* där gick jag i golvet...

Therese fra huset med de rare i sa...

ååååå dåner her!!! nyyyydelig!!

Elin sa...

Kjemfint pyntet inngansparti !
Må sikkert ligge i lè for været hos deg,ja. Hadde nok ikke sett igjen verken nissene eller englene hadde dette vært her hos oss. Må nesten tjore fast alt jeg.
Ha en koselig adventstid !

Anonym sa...

Så fint inngangsparti! :) Veldig koselig blogg du har. Et lite spørsmål: hvor fikk du tak i sånn girlander som du har rundt inngangsdøra? Lett etter sånn i et par år nå uten hell..

Kjolesnekkern sa...

Helt min smak, nydelig pyntet, enkelt og flott på samme tid!!!