lørdag 24. oktober 2009

Knotter til skuffer og skapdører fra Lisbeth Dahl


Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 3 flotte bildene av knotter som du ser her i dette innlegget tilhører den danske butikkkjeden Lisbeth Dahl! (All 3 of these great photoes shown in this reportage belong to the highly respected Danish company Lisbeth Dahl!)

Lisbeth Dahl er et dansk selskap som selger håndverk, gaver og tilbehør. I løpet av 25 år har selskapet Lisbeth Dahl vokst fra å være et lite firma til et selskap som selger design-ledende produkter over hele verden. Hvert enkelt produkt er utviklet av Lisbeth Dals eget designteam i Danmark. Lisbeth Dahl lanserer to fantastiske kolleksjoner i året, og selskapet har et velfortjent renommé som trendsetter i bransjen.

Lisbeth Dahl har mye mer enn knotter i sitt varesortiment. De også et stort utvalg nydelige smykkehengere, et imponerende utvalg kakefat, all verdens slags pyntegjenstander, noe av verdens vakreste julepynt og påskepynt, store flotte fat, helt spesielle små skap, noen stoler, de nydeligste rammer, og mye mer. I tillegg til hansker, skjerf, vesker, smykker og paraplyer m.m. Ta en titt:
Lisbeth Dahls høstkolleksjon 2009.
I denne katalogen finner du også Lisbeth Dahls fantastiske knotter. En oversikt over forhandlere i Norge, og generell informasjon om selskapet Lisbeth Dahl finner du her: Lisbeth Dahl.

Nå skal jeg ut på knottejakt!

6 kommentarer:

Inga sa...

Utrolig mye en liten knott kan gjøre! jeg likte den øverst til venstre best. Takk for titten.

God helg:-)

M sa...

De var bare lekre!
Klem,M

Anonym sa...

flott knotter:)
klem
-britt irene-

Nooria sa...

Jeg elsker fine glassknotter! Det er ikke mange skuffer og skap som beholder sine opprinnelige knotter her.

På landet sa...

Den øverste til venste var bare lekker...

Utrolig hva en knott kan gjøre.


Ha en fin lørdags kveld.

Merete sa...

Lisbeth Dahl var heilt ukjent for meg, men et hyggeleg bekjentskap. Blei veldig inspirert. Men går det ikkje an å handle på nettet frå hennar kolleksjon? Skulle gjerne hatt dei lyseblå konottane med prikkar til et skåp på kjøkkenet..... Hilsen Merete