mandag 5. oktober 2009

Endelig på veggen!

Endelig! I dag har jeg hengt maskene opp på veggen i dagligstuen, og jeg synes det ble kjempeflott! Et unikt og virkelig spennende innslag i stuen der de henger, i kombinasjon med litografier, kunstglass og oldefars utstillingsskap!

De to fargerike litografiene rett ovenfor utstillingsskapet er av Elling Reitan.

Skal jeg blogge mer Venezia-ting i morgen, eller vil dere heller se hvordan man rimelig og enkelt lager 3 m lang bokreol? Jeg har bilder av noen aldeles nydelige lamper jeg så i Venezia, som jeg bare MÅ vise dere! På den annen side så tenkte jeg å vise dere hvordan man enkelt kan lage en klassisk, tidløs og stilig 3 meter lang bokreol for en rimelig penge til tross for at den ser ut som "a million bucks" :) Vil dere se pene lamper eller en flott bokreol på en mandagskveld mon tro?...


Ha en fin dag i dag i hvertfall, enten du er hjemme eller på jobben!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

6 kommentarer:

Anna sa...

De maskene var virkelig helt fantastisk vakre! Nydelige, skikkelig håndtverk! Hva vil jeg se av lampe og bokreol? Hmm, vanskelig valg, jeg vil egentlig se begge deler :D Bestem du :)

Ocean showroom sa...

Så deilig å få ting opp på veggen. Skikkelig stilig var det! Her står det en haug med rammer som mangler bilder før de kan henges opp på veggen...
Ha en fin dag!
Klem, Lene

Merete sa...

Vakre lamper fristar alltid! Dei nydelege maskene krever sin vegg og det har du. Takk for at me får sjå.

Merete

Ann sa...

Jeg ble så fornøyd!! :)) Heldigvis, skrekkelig om det hadde vist seg å ikke fungere!

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og ha en riktig fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

anita@ sa...

Hei.-)
Jeg er en ganske ny blogger men har falt veldig for din bloggside, synes du har det så lekkert:-)
Klem fra fersk blogger!!!

Anonym sa...

Huset mitt er så bitte lite, (52 m2 grunnflate + loft med skråtak), at veggplassen desverre er svært begrenset. Samme med skapplass, så jeg må finne på noe lurt snart.