lørdag 19. september 2009

Inngangsparti og sprossevalg, hvilken er den fineste løsningen?

Dette er rett og slett inngangsdøren på huset vårt! På hver side av ytterdøren vår er det et høyt smalt vindu. Entréen ble ferdigstilt for to år siden, men da vi bestilte vinduer fikk vi levert feil type sprosser med disse vinduene. Vi valgte likevel å beholde vinduene, for å slippe å vente på ny vindusleveranse, -sprosser til to vinduer skulle vi da klare å lage selv!

Men vi tok fatt stadig nye byggeprosjekter, og sprossene ved inngangsdøren ble aldri laget. I dag har vi omsider laget sprosser til disse vinduene, og det ble så utrolig vakkert! Endelig begynner inngangspartiet å ta form! Endelig skal det bli 100% ferdig! Jeg har også malt sprossene nå i kveld, og gleder meg allerede noe veldig til 2. strøk i morgen! Det er så herlig når ting som skulle ha vært gjort så lenge, endelig blir fullført!!


Jeg er som dere sikkert allerede har skjønt, mer enn middels opptatt av de byggtekniske detaljene, og lagde derfor ca. 20 skisser, også av denne detaljen. Denne gangen for å være helt sikker på at jeg hadde tatt det riktige sprossevalget for 14 år siden da jeg tegnet huset.

For moro skyld tenke jeg at jeg skulle vise dere åtte av disse skissene. Jeg tegner som oftes skisser for hånd, men denne gangen tegnet jeg dem for enkelhets skyld i Adobe Illustrator, og nå er jeg veldig nysgjerrig på hvilke sprosser DU synes gir det peneste inngangspartiet! Jeg har derfor laget et spørsmål med svaralternativer som du finner øverst i venstre marg her på bloggen frem til 20/9 kl. 21.00. Dette er bare for gøy, og jeg håper at også DU vil delta i "sprossevalget" :)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

22. sept.: Resultatet finner du her: "Resultatet av Sprossevalget 2009"


8 kommentarer:

prinsesselinn sa...

D
;)

På landet sa...

Var mange fine her :) Valget avhenger av hva du har på de andre vinduene i huset, Men jeg har så klart stemt, blir spennende å se hva du har valgt.

Ha en fin helg

Marit sa...

Ja, da har jeg stemt :o) - skal bli morsomt å se hva du har valgt!

Havets Datter sa...

Tror det må være en av de med kryss siden du har det i mye av det andre... men jeg kan jo ta feil ;) Blir morsomt å se om jeg stemte rett! :)

Sidsel Veierland sa...

tror jeg hadde gått for F. synes egentlig de gjorde nok utav seg...... men smaken er jo så forskjellig... god helg

Husdraumen/Anita sa...

Også D
:)

Du har ein kjempe flott blogg, eg legg meg til for å følge deg vidare og håpar du synest det er greit:)

SMil frå Anita

Kjolesnekkern sa...

Hei,dette var vanskelig! Mest imponert over din kreativitet og de mange løsningene. Som det konkurransemennesket jeg er, har jeg sjekket hvordan de ser ut på bloggen og finner A som det du har nå;-). Tror jeg hodler emg til det, så er ihvertfall noe riktig;-) Gleder meg til å se, klem fra Marianne

Ann sa...

Tusen hjertelig takk til dere alle sammen for at dere ble med og stemte!! Dette var både moro, spennende og lærerikt! :)

Ha en riktig fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.