fredag 25. september 2009

Hva er ditt beste interiørtips?

Denne uken har vært noe helt vanvittig travel, men nå er vi endelig klare!

Barnevakten (besteforeldrene) er kommet hjem til oss, koffertene står ferdig pakket og jeg og min kjære er nå klar til å reise til Venezia i morgen tidlig!

Sammen med våre nærmeste venner skal vi feire 40-årsdagene våre! Jeg gleder meg noe helt vanvittig til en liten uke med venetiansk glasskunst og de utallige glassutstillingene på Murano, kniplinger i alle varianter på Burano, karnevalsmaskene, alle de fortryllende antikvitetsbutikkene!! Og maten, all den aldeles nydelige maten! Vinene, piknik på Lido-stranden, gondolturene, den ubeskrivelig vakre arkitekturen! Det skal bli helt fantastisk å komme tilbake dit igjen!

All inspirasjon jeg kommer over på reisen skal jeg ta bilde av slik at dere får se! Ingen fjes, ingen landskapsbilder, men alle vakre interiørdetaljer jeg ser, eksteriørdetaljer, glass, tekstiler, lysekroner og nips! Alt blir å finne her på Glassveranda neste helg!

Medaljens bakside er nemlig at nå blir det ganske så stille på Glassveranda en liten uke, men jeg håper inderlig at dere vil følge meg og Glassveranda videre når jeg er på plass igjen til neste helg!

Kanskje finner du noe interessant i lese her: "Linker til nyttige artikler" i mens jeg er borte.

For å gjøre Glassveranda litt spennede til tross for at det ikke kommer nye innlegg her de neste dagene, så spør jeg deg: Hva er ditt beste interiørtips?

Håper du har et supert interiørtips som du kunne tenke deg å dele med meg, og de andre som er innom Glassveranda med jevne mellomrom. Håper på maaange spennende svar til jeg er hjemme igjen! Du kan skrive inn ditt interiørtips som kommentar nedenfor. Kom igjen da! Få høre ditt tips! Du er sikkert like interiørbesatt du som jeg, og har et, eller flere, nyttige interiørtips som kan være til hjelp og inspirasjon for andre når de skal pusse opp og innrede hjemmene sine! Del med oss, snille du! :)

Jeg ønsker deg og dine en aldeles nydelig uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

9 kommentarer:

Merete sa...

Ønsker deg og mannen ein uforgløymeleg tur! Innseilinga til Venezia i frå flyplassen med "bussbåt" er det vakraste eg har sett av utenlandske panorama. Fargene gjorde et spesielt sterkt inntrykk.
Når det gjeld mitt beste interørtips (dette blei på sparket), må eg si; aldri gløyme eller miste den personlege touchen. Ikkje bli for katalogaktig. Ein bør kunne oppfatte kven som bur i huset. Lettare sagt enn gjort kanskje, men verdt det!

Crinoline sa...

Hei,Ann.Ønsker dere en god tur til Venezia.Det står på vår reiseplan også. Må nok gruble litt på interiørtips.

Ann sa...

Mitt beste interiørtips rett før flyet letter:
Bruk kun 3 farger i et rom: Hovedfargen, mellomfargen og tilbehørsfargen. Fordeler seg slik: Hovedfargen (veggfargen og noen detaljer) skal ha ca. 60 % av plassen, mellomfargen (ofte på møbler og større ting) skal ha c. 30 % av plassen og tilbehørsfargen (fargen på diverse tilbehør) skal ha ca. 10 % av plassen.

Klem, Ann :)

Villa von Krogh sa...

Mitt beste interiørtips... Ja hva kan det være? Det er mange, men jeg tar ett av de jeg er mest glad i selv.
Og det er å bruke noe du har arvet eller som har en sror betydning for deg.
Feks et møbel, sølvbestikk eller bare noe som får deg til å smile. Det gir en god harmoni for meg.
Og god takhøyde er en favoritt! En ting til...
På gulvfliser er det veldig fint å ikke ha mer enn 3mm foger. Da går flisene mer i hverandre.

Klem A

Ingunn sa...

Hei Ann. Du må ha en kjempefin tur. Gleder meg til å følge deg videre. Og ingen fare - vi er lojale mot en så flott blogg og kvinne.

Gratulerer masse med 40 år. Gled deg til de neste årene.

Varm klem Ingunn :)

Lindas hus sa...

Hei Ann! Jeg håper dere stor koser dere og har en kjempe flott bursdagsfeiring! Venezia er jo bare en så vakker by! Har selv vært der for noen år tilbake!Regner med at vi får se flere inspirerende bilder i fra ferien når dere kommer tilbake! Og så vil jeg takke for den utrolige flotte kommentaren du har lagt igjen hos meg. Jeg så den ikke før i dag, men jeg ble bare så rørt av det du skrev. Og det var så snodig at du nevnte Buddha, da jeg alltid har hatt en sterk forkjærlighet til hans filosofi! Det er så godt å vite at det finnes fantastiske mennesker slik som deg her i verden! Tusen takk for at du delte dine tanker og meninger. Det ble satt utrolig pris på! Stor klem fra Linda

Elin sa...

Første besøk hos deg. Her var det masse fint å titte på. Du er flink! Haper dere hadde en fin tur.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
God tur...
Det vinduet er jo bare så flott...

Ha en super dag, uke og helg...

Ann sa...

Tusen takk for nyttige interiørtips!

Og tusen hjertelig takk for noen utrolig hyggelige kommentarer! Jeg blir jo helt rørt her jeg sitter! Takk Linda og Ingunn!! Buddha var en klok mann :)

Takk for besøket Elin, og velkommen tilbake!

Og mange takk for bursdagshilsener og God-Tur-ønsker! Vi koste oss skikkelig på turen, og det var faktisk ikke så verst å bli 40 år! Nå er jeg jo endelig voksen! :))

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.