lørdag 8. august 2009

En kosekrok i mitt lille viktorianske drivhus - A cozy corner of my little Victorian greenhouse

3 kommentarer:

Ingunn sa...

Så sant så sant. Fine ord å ta med seg. Titter innom deg hver dag jeg nå.

Kan jeg spørre om hvor i landet huset deres ligger?

God helg.

Klem Ingunn

Kine sa...

SÅ flott kosekrok,og kjempelekkert lysthus:) Likte den ideen med gammel lampe i forrige innlegg,kjempesmart!
God helg:)

Ann sa...

Kjempekoselig at du er innom her hver dag, Ingunn!! Tusen takk for alle besøk, og kommentarene dine! Det er godt å vite at noen faktisk leser innleggene mine her på Glassveranda! Du er jo så utrolig flink til å gi livstegn fra deg når du besøker blogger! Så flink har jeg også planer om å bli!... foreløpig er jeg nok dessverre helt håpløs! :Z

Ååh..oj..! Du må ikke spørre meg hvor i landet! Hadde vært så mye enklere for meg å bare overse hele spørsmålet dersom det hadde vært noen andre enn du som hadde stilt det! Jeg ønsker å være 100% uidentifiserbar og geografisk uplasserbar i Blogglandia. Ikke alle på nettet har gode intensjoner. Jeg har ikke lagt ut alarmkodene til huset og øvrige bygninger på eiendommen, men ellers stort sett alt annet... håper du forstår...

Kine: Tusen hjertelig takk! Lysthuset er bare helt vidunderlig! Jeg gleder meg til å vise dere vinterutgaven av lysthuset! Så snart snøen kommer (/hvis den kommer?!) skal jeg ta nye bilder av lysthuset i vinterlandskap og legge de ut her på Glassveranda. Lysthuset ser ut som en kjempelykt der det står og lyser opp nysnøen! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.