onsdag 5. august 2009

Bad 1 - 16 m²

Bad 1 er husets hovedbad. Badeværelset ligger i husets 2. etasje, i umiddelbar nærhet til foreldresoverom og ungenes soverom.

Steinflisene på gulvet er av marmor type Arctic Green (70x30 cm) og Hermelin grå (30x30 cm) og har 2 cm tykkelse. Gulvflisene har vi valgt å legge i et stort mønster (Se det øverste bildet). (Steinflisene kjøpte vi hos Ankerske Naturstein AS på Fauske i Nordland. (De har har et enormt sorter og flisestørrelser!).
Ettersom det er lagt ned Wirsbo gulvvarme i alle gulv i huset (unntatt soveromsgulv), er baderomsgulvet behagelig varmt og deilig å gå på for store og små barføtter. (Uten varme i gulvet er steinfliser iskalde å gå på!)

Alle vegger er flislagt opp til høyde 1,40 m. Bak dusjkabinett er det fliser helt opp til taket. Også veggflisene er marmor, steintype Arctic Green. Øvrige deler av veggene er malt i en lys sandfarge. Taket og profilert listverk er hvitmalt.

Baderomsbelysning: 2 store lamper i taket: Glasskupler, lakkert messing med fasettslipte glassflater. Badeværelset har også 5 stk. vegglamper i samme utførelse. Takhøyden i rommet er 2,80 m.

Badet har wc, dusjkabinett (Porsgrund Showerama 90x90 med kapell (tak)), stort hjørnebadekar og doble porselensvasker (Porsgrund) med Oras Vienna armaturer. Vaskene er nedfelt i en 2,2 m lang benk med marmor steintopp (marmor type Arctic Green, 2 cm tykk). Badeværelset har to vinduer med utsikt til hage og kveldssol.

Dersom du ønsker å lese om flere av rommene i huset, se under etiketten "En presentasjon av rom i mitt hus ". Du kan også lese om husbyggingsprosjektet og hvordan det hele begynte, under etiketten "12 års iherdig arbeidsinnsats".

7 kommentarer:

Ingunn sa...

Så flott bad!!!! Takk for inspirasjon. Du er så flink til å huske hva dere har brukt også. Imponerende. Eller skriver du opp dette underveis.

Ha en fin uke.

Klem ingunn

Bouvbear sa...

Åh..dåne for et bad, for et hus, nydelig!!
Her inne var det mye fine tipsogså! Jeg kommer en tur snart igjen jeg.
Håper det er greit at jeg legger deg til i min bloggliste.
Sommerhilsen fra Farmendamen i Indre Ø

Hos Camilla sa...

Lekkert, ser ut som det er tatt ut fra et Amerikansk finansblad :-)

My home is my Castle sa...

Så utrolig lekkert !!!!
Huset ditt er bare såå flott :)

Klem,Kari

Ann sa...

Åh takk, dere er så utrolig hyggelige!!

Interiøret i hvert enkelt rom ble møysommelig planlagt før vi satte i gang med husprosjektet vårt. Skisser og materialkart med beskrivelse av alle interiørdetaljer ble satt inn i en perm, så jeg har nok det aller meste notert, Ingunn ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Åse sa...

jeg har jo vært der men jeg er bare så imponert hver gang jeg får en stund av nytelse over resultatet. Du er så kjempeflink Ann, og for et team dere er sammen. Gi meg mere inspirasjonsvitaminer så takker jeg for dem jeg har fått og dem jeg gleder meg til å få. Klem fra Åse

Mie fra Mies Mirakler sa...

wow så lekkert! *♥*