lørdag 25. juli 2009

Historien bak Glassveranda Menyer og Matoppskrifter

Jeg er lidenskapelig matinteressert, elsker sunn og spennende mediterransk inspirert mat basert på ferske kvalitetsråvarer, og har i løpet av de siste årene komponert oppskifter og satt sammen en rekke menyer.

Det hele startet med at jeg lagde én enkelt rett basert på en oppskrift som jeg fant i en kokebok, prøvesmakte og konkludert med at retten var god, men tenkte så at dersom jeg fjerner den ene ingrediensen, legger til to nye, supplerer med litt friskt krydder, endrer råvaremengdene etc., så blir antagelig retten helt nyyydelig!

Dette skulle vise seg å bli starten på mange år med kokkelering, prøving og feiling, og resultatet har blitt en notatbok med et knippe oppskrifter som jeg er svært godt fornøyd med, og som har vært til stor matglede for meg, min familie og våre venner. Jeg tenkte derfor at jeg kanskje burde dele disse oppskriftene med flere, og vil fra tid til annen legge ut noen av mine egenkomponerte oppskrifter og menyer her på Glassveranda. Det er i hovedsak spennende middagsoppskrifter, mine "Lørdagskvelds-menyer", men også noen kakeoppskrifter.

Jeg håper at også du vil ha glede av dem. Alle må jo spise, og jeg synes livet er aldeles for kort til å spise kjedelige middager!

Bon Appétit!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

5 kommentarer:

Torunn sa...

Hei!
Dette høres meget bra ut! Gleder meg til å følge med :-). Og prøve.

Torunn

Smilla sa...

Gjerne! :O)

LIVS LYST sa...

Hei!
Velkommen som ny blogger.
Skal si dette var et hus å skrive om! Så stort og så gjennomført.

Oioi..
Blir spennende å se mer bilder!

Hilsen Liv

Ann sa...

Å takk! Det er så koselig med slike tilbakemeldinger! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

White Heart Line sa...

Jeg er helt stum. Heretter trenger jeg tv for å bli underholdt. Her inne koser jeg meg. Takk for at du deler ditt med oss andre:))

Klem fra Elin:)