lørdag 6. november 2010

NIBs novemberkonkurranse (II)

NIB (Norske interiørblogger) ønsker helst store bilder uten merking/logo/vannmerker, så derfor kommer dette bildet av hagestuen vår nå i reprise! (Dobbeltklikk på bildet for å se det i størrelse 20 x 30 cm).

Hagestuen vår er i et lysthus som står på plenen et lite stykke fra huset. Lysthuset vårt er heldigvis vinterisolert så vi trenger derfor ikke å vinterstenge hagestuen vår. Vi setter bare ut en liten varmovn der, så holder hagestuen seg lun og varm også på vinterstid. Jeg skal snart julepynte der ute, og du verden som jeg gleder meg til det!! :)) Mange lykter med levende lys plassert i den glitrende nysnøen på begge sider av stien som fører fra gårdsplassen bort til lysthuset, og engler, kanelstenger, konglekranser og levende lys i lysthuset, så tror jeg det skal bli en herlig stemning ute i hagestuen vår også ved juletider! Du kan lese om hagestuen vår og se mange flere bilder av den: HER ;))


Jeg ønsker deg og dine en fin lørdagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

I morgen er det Giveaway-trekning her på Glassveranda! 7 premier! Påmelding og mer informasjon om premiene her: Giveaway-trekningen.7 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Lekkert er vel det rette ordet!

God lørdag videre til deg også. Klem

Elin sa...

Håper du vinner med denne unike hagestuen deres.......
jeg skal ihvertfall stemme på deg !
Ha en fin helg !

Sandra sa...

Du har en veldig fin hagestue! Den likte jeg skikkelig godt=)

Unknown sa...

kjempefin stue!
lykke til!

Mitt Krypinn sa...

Nydelig hagestue! Heier på deg!

Takk for koselig kommentar inne hos meg. Ha en fin lørdagskveld du også(iallefall det som er igjen av den.) Klem!!

Duse Pasteller sa...

Nydelig!! Heldig du, som har det så fint!!!

Lykke til!

Og velkommen innom hos meg for en titt! (jeg er også med ;))

Klem, Janni
Duse Pasteller

tante fiolett sa...

Utrolig flott hagestue!!!
Ønsker deg en flotters tirsdag:)
Klem Jeanette:)